Робота Інтернет-магазину під час дії військового стану


Доставка: Новою Поштою або Укрпоштою по підконтрольній території Україні. Доставка за кордон та на непідконтрольні території наразі неможлива.

Платник послуги доставки: покупець. При сумі замовлення* понад 2000 грн. доставку (окрім кур'єрської) оплатить магазин.


Оплата: безготівка на рахунок ФОП або на картку Приватбанку/Монобанку/А-банку.

Оплата з ПДВ: неможлива. ФОП не є платником податку на додану вартість.

Наложений платіж: тільки Новою Поштою за умови внесення мінімального авансу 100 грн. Для замовлень* на суму понад 5000 грн. мінімальний аванс становить 200 грн. Аванс не повертається, якщо покупець не забрав посилку після її прибуття у встановлений перевізником строк зберігання, окрім випадків відправлення бракованого товару або його нестачі.

Наложений платіж без авансу: Новою Поштою або Укрпоштою через OLX-доставку. Створимо для вашого замовлення оголошення на сайті OLX, де ви зможете вибрати варіант замовлення без передплати, коли банківська картка не потрібна. Часто на OLX буває акція на безкоштовну доставку, якою можете скористатись.


Відправлення замовлень виконується зі складу, що розташований на підконтрольній території України в одному з обласних центрів.

Час відправлення: Нова Пошта по буднях 13:00, Укрпошта по буднях 15:00.


Оформлення замовлення: через корзину сайту або через месенджери Вайбер/Телеграм/Вотсап.

Наявність товару: потребує уточнення.


Зв'язок: наш менеджер відповідає у месенджерах Вайбер / Телеграм / Вотсап на єдиному номері +38-095-441-60-31. При бажанні поспілкуватись голосовим зв'язком через месенджери, прохання попередити за допомогою текстового повідомлення. Електронна пошта: info /#/ promalp.org.ua


Партнерські замовлення: співпраця по дропшипінгу продовжується зі змінами, що відображені у цьому тексті.


Умови роботи, що наведені на цій сторінці, мають найвищий приорітет над усіма іншиим, що можуть відображатись на сторінках цього сайту та в соціальних мережах, які ще не встигли скорегувати. Дякуємо за розуміння.


* - остаточно узгоджене замовлення, по якому є в наявності усі товари в необхідній кількості.